Soutěž studentů vysokých škol
ve vědecké odborné činnosti v matematice



SOUTĚŽ


ORGANIZACE


INFORMACE

 

SVOČ 2005

Nečtiny, 24.-26. května 2005

Hrad Nectiny

Soutěž vyhlašují:


Jednota českých matematiků a fyziků Jednota slovenských matematikov a fyzikov Česká matematická společnost Jednoty českých matematiků a fyziků
a
Slovenská matematická spoločnosť Jednoty slovenských matematikov a fyzikov

dle dohody o společném organizování soutěží vysokoškoláků v matematice.
 

Závěrečná konference studentů vysokých škol o nejlepší vědecké odborné práce v matematice SVOČ 2005 se bude konat v objektu Zámku Nečtiny. Soutěž bude zahájena v úterý 24.5. odpoledne a bude končit ve čtvrtek 26.5. dopoledne. V tomto roce závěrečnou konferenci pořádá katedra matematiky Západočeské univerzity v Plzni.

Místo konání: Obec Nečtiny je vzdálená asi 35km severně od Plzně. Dominantu obce tvoří zámek s pozoruhodnou novogotickou podobou, kterou získal v letech 1855 - 1856. Na kopci nad ním se nachází zříceniny hradu Preitensteina, jenž byl založen kolem roku 1330.

Program: Soutěž bude zahájena v úterý 24.5. večer slavnostním zahájením. Ve středu dopoledne proběhnou v jednotlivých sekcích prezentace prací a odpoledne budou poroty v jednotlivých sekcích hodnotit předvedené příspěvky. Konference skončí ve čtvrtek 26.5. dopoledním vyhlášením výsledků.

Propozice: Propozice 6. ročníku soutěže SVOČ spolu s informacemi o způsobu přihlašování do soutěže naleznete zde .

Máte-li jakékoliv dotazy či přání, napište nám prosím na adresu holubpre@kma.zcu.cz .

emailová adresa: holubpre@kma.zcu.cz